Kobo Aura One cover

Met deze Kobo Aura One cover bescherm je je e-reader tegen val, stoot of drukschade. Al deze covers zijn voorzien van een sleep and wake up functie, verkrijgbaar in verschillende kleuren en van goede kwaliteit. Met het simpele kliksysteem klikt u het hoesje zonder moeite op uw e-reader.

Kobo Aura One hoesje

Met een Kobo Aura Edition 2 hoesje bescherm je je nieuwste aanwinst tegen de meest voorkomende schade: valschade, stootschade of drukschade. Op deze manier gaat je e-reader langer mee.

Sleepcover

Omdat in de cover een magneet is verwerkt zal de e-reader zich automatisch in en uitschakelen als de cover open of dicht wordt gedaan. Dit geeft voor u veel gemak, daarnaast zorgt het er ook voor dat uw e-reader langer meegaat op zijn accu.

Verschillende kleuren

Iedereen heeft wel een voorkeur voor een kleur. Wij vinden het dan ook belangrijk dat er iets te kiezen valt qua kleuren. Onze covers zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zo is er altijd een die past bij uw voorkeur. Deze hoes is verkrijgbaar in de volgende kleuren: zwart, blauw, roze en lichtblauw.

Hoogwaardig materiaal

Al onze hoezen zijn gemaakt van stevig materiaal om uw e-reader optimaal te beschermen. De achterkant is erg stevig en omsluit uw e-reader. Op deze manier heeft u nog langer plezier van uw e-reader en van de hoes.

Simpel kliksysteem

U neemt uw nieuwe cover binnen een handomdraai in gebruik. U klikt uw e-reader simpel vast in de cover en verder hoeft u niets te doen. Het kliksysteem, in tegenstelling tot een schuifsysteem zorgt ervoor dat het totale scherm altijd zichtbaar is. Nooit zullen er stukjes hoes in de weg zitten. Dit zorgt voor een zeer goede leeservaring.

Magnetische sluiting

Alle hoesjes zijn voorzien van een magnetische sluiting. Als u uw hoesje dichtslaat dan zal de hoes dicht blijven zitten door deze sluiting. Dit voorkomt dat het hoesje toch onverhoopt open zal gaan op een ongewenst moment en de e-reader beschadigt. Het zorgt dus voor een stuk extra bescherming.

Kobo Aura One

Let op: Deze hoezen zijn alleen geschikt voor de Kobo Aura One. Kijk dus eerst goed of u dit model e-reader heeft.