Gepost op

Kobo Aura H2O Hoesjes

Welk hoesje moet ik kopen voor mijn Kobo Aura H2O e-reader?

Schuiven of klikken

Er zijn verschillende hoesjes verkrijgbaar voor de Kobo Aura H2O. Een belangrijke keuze die gemaakt moet worden is of je je e-reader liever in een hoes schuift of hem in een hoes klikt. Kobohoesje.nl heeft gekozen voor klikhoesjes.

Voordelen kliksysteem:

✅ Simpel vastklikken

✅ Altijd het volledige scherm van je e-reader zichtbaar

✅ Stevige plastic cover

Sleepcover

Als u uw e-reader niet gebruikt, wil u dat deze gelijk naar de slaapstand gaat. Dit bespaart energie! Veel hoesjes zijn een sleepcover waarmee door de magnetische sluiting de e-reader aanspringt als het hoesje open gaat en afsluit als het hoesje dicht gaat. Alle hoesjes van Kobohoesje.nl zijn voorzien van de sleep & wake-up functie en zijn dus sleepcovers.

Kleuren

Dit is de meest persoonlijke eigenschap van het hoesje. Gelukkig zijn bij ons de hoesjes verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat er voor ieder wat wils is! De kleuren zijn onder andere: zwart, bruin, blauw, roze, paars en blauw.

Kwaliteit

De kwaliteit van het hoesje is belangrijk. Ten eerste omdat het hoesje uw e-reader moet beschermen. Ten tweede omdat u wil dat het hoesje ook een aanzienbare tijd mee gaat. Wij garanderen u goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Bekijk een overzicht van onze Kobo Aura H2O hoesjes hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *