Kobo Aura H2O Edition 2 cover

Kobo Aura H2O Edition 2 cover

Met een Kobo Aura H2O Edition 2 cover bescherm je jouw e-reader tegen schade. Dit nieuwe model e-reader is de opvolger van de waterdichte Kobo Aura H2O en heeft een scherm van 6,8 inch. (ongeveer 17cm)

Sleepcover

Omdat in de cover een magneet is verwerkt zal de e-reader zich automatisch in en uitschakelen als de cover open of dicht wordt gedaan. Dit geeft voor u veel gemak, daarnaast zorgt het er ook voor dat uw e-reader langer meegaat op zijn accu.

Verschillende kleuren

Iedereen heeft wel een voorkeur voor een kleur. Wij vinden het dan ook belangrijk dat er iets te kiezen valt qua kleuren. Onze covers zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zo is er altijd een die past bij uw voorkeur. Deze hoes is verkrijgbaar in de volgende kleuren: zwart en blauw.

Hoogwaardig materiaal

Al onze hoezen zijn gemaakt van stevig materiaal om uw e-reader optimaal te beschermen. De achterkant is erg stevig en omsluit uw e-reader. Op deze manier heeft u nog langer plezier van uw e-reader en van de hoes.

Simpel kliksysteem

U neemt uw nieuwe cover binnen een handomdraai in gebruik. U klikt uw e-reader simpel vast in de cover en verder hoeft u niets te doen. Het kliksysteem, in tegenstelling tot een schuifsysteem zorgt ervoor dat het totale scherm altijd zichtbaar is. Nooit zullen er stukjes hoes in de weg zitten. Dit zorgt voor een zeer goede leeservaring.

Magnetische sluiting

Alle hoesjes zijn voorzien van een magnetische sluiting. Als u uw hoesje dichtslaat dan zal de hoes dicht blijven zitten door deze sluiting. Dit voorkomt dat het hoesje toch onverhoopt open zal gaan op een ongewenst moment en de e-reader beschadigt. Het zorgt dus voor een stuk extra bescherming.

Kobo Aura H2O Edition 2

Let op: Deze hoezen zijn alleen geschikt voor de Kobo Aura H2O Edition 2. Kijk dus eerst goed of u dit model e-reader heeft. Wij hebben ook hoezen voor de eerste editie Kobo Aura H2O.