Kobo Aura Edition 1 hoesje

Met dit Kobo Aura 6″ (Edition 1) hoesje bescherm je je e-reader tegen val, stoot of drukschade. Al deze covers zijn voorzien van een sleep and wake up functie, verkrijgbaar in verschillende kleuren en van goede kwaliteit. Met het simpele kliksysteem klikt u het hoesje zonder moeite op uw e-reader.

Bescherm je Kobo Aura 6″ (Edition 1) e-reader!

Hoe zuinig je ook bent op je e-reader, een foutje zit altijd in een klein hoekje. Wij bieden hoesjes die je Kobo Aura 6″ (Edition 1) extra bescherming biedt tegen val, stoot of drukschade. Dit zorgt dat u langer plezier heeft van uw e-reader.

Magnetische sluiting

Zodra u het hoesje dichtslaat, zal deze dicht blijven door de magnetische sluiting. Zo voorkomt u dat het hoesje toch onverhoopt open zal slaan op een moment dat dat niet gewenst is, en uw e-reader alsnog beschadigd raakt.

Sleepcover

Zodra u uw sleepcover open slaat zal uw e-reader automatisch inschakelen. Als u klaar bent met lezen en u uw hoesje sluit zal uw e-reader zichzelf automatisch in de slaapstand zetten. Dit scheelt uiteindelijk batterijtijd van uw e-reader en geeft u langer leesplezier.

Hoogwaardig materiaal

Alle hoesjes zijn gemaakt van kunstleder. Dit zeer duurzame materiaal zorgt ervoor dat u lang plezier heeft van uw hoesje.

Simpel kliksysteem

Om het hoesje te bevestigen om uw e-reader, klikt u hem simpel vast in het hoesje. Dit systeem geeft u volledige vrijheid om uw e-reader te gebruiken en er zitten geen stukjes van de hoes in de weg.

Verschillende kleuren

Onze hoezen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zo is er altijd een die past bij uw kleurvoorkeur. Deze hoes is verkrijgbaar in de volgende kleuren: zwartbruin en cyaan.